torstai 28. huhtikuuta 2022

PE 29.4.2022 Amerikan perhettä vieraina kolmannesta viidenteen polveen sekä futista

 

Vas. Will, Kate, Erin, Joey and Cameron MacPherson (Austin Texas) Hiekkasärkät areenalla

On siunattua kokea rauhaa, rakkautta ja yhteyttä. Meissä kaikissa on myös paljon enemmän hyvää kuin päälle päin näkyy. Yhteyksiä ja perhearvoja tulivat maaliskuussa Kalajoelle luomaan ja vaalimaan Ellen ja Glen Schuknecht kera vanhimman lapsensa Erinin (MacPherson) ja tämän perheen, johon kuuluvat aviomies Cameron sekä lapset Joey, Kate ja Will. Ellen on Kerttu-tädin tyttö, eli serkkuni, asuu Austinissa Teksasin osavaltiossa yhdessä Glenin ja kolmen aikuisikään varttuneen lapsen ja lastenlapsensa kanssa. Ellen ja Glen ovat hieno esimerkki arvojen mukaan elämisestä ja kertoivat vierailulla Soili-tädin ja Ahti-sedän luona julkaisseensa juuri uuden kirjan, joka kuvastaa hyvin näitä arvoja. Kirjan nimi on Every Parent’s Calling: to educate and disciple their child (saatavissa Amazonin kautta) ja se on jatkoa pariskunnan edelliselle kirjalle A Spiritual Heritage: Connecting Kids and Grandkids to God and Family. Jälkimmäinen kirja kuvastaa yhteisen sukumme siunattua henkistä perintöä ja mahdollisuutta elää uskossa.  

Erinin anti kirjallisuudelle on vanhempien tavoin kristillisyydessä ja kasvatuksessa. Löysin Amazonista äkkiseltään yli 10 Erinin kirjoittamaa kirjaa, The Christian Mama’s Guides ym. Erin on toiminut pitkään toimittajana ja hänen miehensä Cameron toimii apulaisrehtorina San Marcosin lukiossa (high school). Lapsista Joey haaveilee jalkapallostipendistä yliopistoon hieman yllättäen perinteisen futiksen osalta eikä amerikkalaisen jalkapallon. Kun KPK Eventsin Niina Palosaari antoi luvan vierailla Hiekkasärkät Areenalla, niin paljastui, että myös Kate ja Will ovat pallotaitureita isoveljensä ohella. Heidän kotikaupunkinsa seura FC Austin on juuri noussut Pohjois-Amerikan ylimmälle sarjatasolle MLS:ään (Major Leagua Soccer). Seuralle on valmistunut 2021 hieno uusi Q2 Stadium ja omistajista löytyy muun muassa eräs Matthew McConaughey. 

Sunin Mikon (Team Sportia) kuultua, että FC Austinin kannattajia on käymässä Kalajoella, löytyi häneltä hyllystä nopealla varoitusajalla neljä K-Pallon oranssia paitaa kotiin viemisiksi. Yksi paita saatiin huokeasti, kun selvisi, että Will haluaa antaa sen FC Austinin kapteenille, ex-huuhkaja Alex Ringille. Olisipa hienoa olla paikan päällä upealla vihreällä Q2 Stadiumilla, kun seuran kapteeni Ring saa kotikaupunkimme Kalajoen uljaan auringon oranssin paidan haltuunsa. Elmeri ja Jani saivat sukulaisilta kutsun tulla tutustumaan paikalliseen jalkapallokulttuuriin yhdessä ystäviensä kanssa, joten eiköhän lähivuosina viedä Teksasiin lisää auringon oranssia.


Ellen Schuknecht kirjoja Amazonilta

https://www.amazon.com/Ellen-M-Schuknecht/e/B00MCME6EK?ref=sr_ntt_srch_lnk_2&qid=1651209679&sr=8-2

Glen ja Ellen Schuknecht perintöä

https://legacycoalition.com/profiles/glen-and-ellen-schuknecht/

Erin MacPhersonin kirjoja Amazonilta

https://www.amazon.com/Erin-MacPherson/e/B004FW0X6A?ref=sr_ntt_srch_lnk_1&qid=1651209633&sr=8-1



FC Austin (MLS) kapteeni Alex Ring

https://fi.wikipedia.org/wiki/Alexander_Ring 

FC Austinin osaomistaja Matthew McConaughey

https://fi.wikipedia.org/wiki/Matthew_McConaughey


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TI 16.1.2024 Mitä jos se mitä aina ennen on tehty onkin VÄÄRIN (tarkastelussa nopeus)?

Ei tässä olla muita parempia, jotkut vaan saavat tiedon toisia aikaisemmin (Karl Tanswell).  Kuka tahansa idiootti osaa vetää rankkoja harjo...